Verbeter uw steksteekproces

Het steksteekproces is de start van het teeltproces. Het stekje moet uiteindelijk worden tot een mooie plant of bloem. Ervoor zorgdragen dat dit net en goed gebeurd is een belangrijke taak. De ISO Group weet dit als geen ander en zorgt er daarom ook voor dat de plant voorop staat. Samen met uw product kijken we daarom naar hoe wij uw steksteekproces kunnen optimaliseren.

Hierbij kijkt de ISO Group dan niet alleen naar hoe een stekje zo snel mogelijk te steken, maar ook naar wat het stekje nodig heeft en hoe de steksteker zo goed mogelijk in uw huidige proces past.

Wij kijken met u naar de door u gebruikte trays en/ of potten en naar de manier hoe deze worden aangevoerd en naar het type medium waar het stekje in gestoken wordt. Samen met u nemen we het hele steksteekproces door en ontwerpen we een gehele layout van aanvoer trays totdat de stekken op hun plek in de kas staan.

Hier hoort naast logistiek ook het watergeven en de controle van de stekken bij.

ISO Group zorgt ervoor dat uw steksteekproces nog nooit zo efficiënt heeft gedraaid.

Neem contact op
icon-inzetbaar-iso-cutting-planter.png

Breed inzetbaar

De ISO Cutting Planter 2500 is geschikt voor meerdere soorten stek zoals bomen, verschillende type potplanten en perkgoed.

Lees meer
icon-productiviteit-iso-cutting-planter.png

Hogere productiviteit per medewerker

De ISO Cutting Planter 2500 zorgt voor een hogere productiviteit, een medewerker kan zonder problemen meerdere machines bedienen.

Lees meer
icon-kwaliteit-iso-cutting-planter.png

Unieke grijper techniek

De ISO Cutting Planter 2500 zorgt ervoor dat uw stekken uniform en onbeschadigd kunnen worden gestoken en kunnen worden ingezet voor meerdere type stek van groot tot klein. Voor grotere stekken heeft ISO Group speciale grijpers.

Lees meer
icon-bedienen-iso-cutting-planter.png

Gemakkelijk te bedienen

De ISO Cutting Planter 2500 is gemakkelijk te bedienen, de machine is met slechts een knop te stoppen en te starten.

Lees meer

Social media

Blijf up to date door ons te volgen!

Awards

Greenhouse Grower

Contact

Middelkampseweg 9
5311 PC  Gameren

Telefoon  +31 (0) 418 552 735
E-mail  info@iso-group.nl

Scroll naar boven