Unieke grijper techniek

ISO Group zet net als de kweker de plant centraal. Automatiseren en snelheid is belangrijk maar onder geen beding mag de machine schade aan brengen aan uw product de plant of bloem.

Door met u mee te denken zorgen de engineers van ISO Group ervoor dat voor u de juiste grijper wordt gekozen die geen schade aan uw plant oplevert.

De unieke grijpertechniek zorgt ervoor dat uw stekken niet inde grond worden geduwd maar worden geleid wat minder steelbreuk oplevert maar ook zorgt voor een goede aansluiting met de grond. Dit zorgt tevens voor een optimale wortelvorming.

ISO Group heeft op dit moment meerdere grijpers die voor verschillende type planten kunnen worden ingezet. Dit gaat van hele kleine planten vanaf 1 tot 2 cm tot grotere planten van wel 15cm en groter.

Onze sales engineers denken graag met u mee over welke grijper er het beste bij uw type product past.

Er is bij de ISO Group ook altijd de mogelijkheid om uw stekken te testen in de speciale demo-ruimte op onze locatie in Gameren. Samen met u testen we dan uw type stek op de machine en uw type tray en medium en kijken we naar de ideale manier van steksteken voor uw product.

lees-meer-iso-group-cutting-planter-2500

Lees meer


Wat zeggen onze klanten

Benieuwd naar wat klanten over ons te zeggen hebben?

Lees de reviews

Social media

Blijf up to date door ons te volgen!

Awards

Greenhouse Grower

Contact

Middelkampseweg 9
5311 PC  Gameren

Telefoon  +31 (0) 418 552 735
E-mail  info@iso-group.nl

Scroll naar boven